Vechtdal FM kleurt Oranje met Nederlands product

Vechtdal FM zendt op koningsdag van 10:00 tot 18:00 uur enkel Nederlands product uit. ‘’Ons land en de regio hebben veel te bieden op muzikaal gebied,’’ zegt eindredacteur Rens Turk. Daarmee geeft de radiozender gehoor aan Buma/Stemra, die radiozenders opriep om alleen Nederlandse muziek uit te zenden.

Jouw favoriete drie nummers
De streekzender van het Vechtdal is opzoek naar de favoriete muziek van eigen bodem en roept alle bewoners van het Vechtdal daarom op om te stemmen. Geef jouw drie nummers door via de website van Vechtdal FM, vechtdalfm.nl/koningsdag.

Artiesten uit de regio
De artiesten uit de regio hebben het ook lastiger in deze crisisperiode. Vechtdal FM wil hun een podium geven. Ben jij een artiest of band uit de regio Vechtdal en wil jij jouw muziek op Vechtdal FM horen? Laat van je horen via info@vechtdalfm.nl o.v.v. streekartiest.

Bericht geschreven voor Vechtdal FM op 18 april 2020.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Rick Malipaard

Thema door Anders Norén

De inhoud van deze site is gemaakt door een student van Landstede Zwolle
Copyright © 2020 Landstede Zwolle - Disclaimer & legal